head_bg

nyheter

Ytelsesfordel:

 

1.Lav termisk ledningsevne: Gummi- og plastprodukter har en veldig komplett lukket cellestruktur på grunn av prosessen, så deres termiske isolasjonsytelse er spesielt god, som kan holde på varme og kulde.Få varmeisolasjonsmaterialer kan holde både varme og kulde som gummi- og plastprodukter, så bruksområdet for gummi- og plastprodukter er spesielt bredt.Utmerkede varmeisolasjonsegenskaper gjør gummi- og plastprodukter svært varme på markedet.

 

2. God brannmotstand og flammehemmende ytelse: Fordi råvarene er pvc og nbr, bestemmer gummi- og plastprodukter at den er brannsikker.De fleste gummi- og plastprodukter er klassifisert i B1- og B2-kvaliteter, og noen få kan nå B0-graden.

 

3. Vibrasjonsreduksjon og støyreduksjon: Den svamplignende strukturen av gummi- og plastisolasjonsmaterialer gjør den svært elastisk, har funksjonen til å redusere vibrasjoner og absorbere støy, slik at den kan minimere vibrasjonen og resonansen til frosset vann og varmtvannsrør under bruk.

 

4.Lang levetid: gummi- og plastprodukter har lang levetid fordi dens gode værbestandighet, anti-aldring, anti-alvorlig kulde, anti-varme, anti-tørking, anti-fuktighet, anti-ultrafiolett, ozonbestandighet, ikke- deformasjon.Og den er myk, strekker seg godt, og egner seg til bruk mange steder.

 

Gummi- og plastprodukter kan brukes mye på forskjellige varme og kalde steder i luftkondisjoneringsrør, bygningskonstruksjon, skipsisolasjon, elektriske apparater og annen industri.Konstruksjonen er praktisk og installasjonen er enkel.I tillegg ser vi ofte at håndtak og slirer på treningsutstyr også er laget av gummi- og plastprodukter.

 

 

 8

 


Innleggstid: Des-02-2021